top of page

Baveja Residence

Designing spaces that reflect your personality and style, making your home truly yours

Journey

NVR Design Studio was hired by Mr. and Mrs. Baveja, a retired army man and a school principal, to design their luxury house in Palam Vihar, Gurugram. The couple lives with their two daughters and wanted a space that reflects their elegant and sophisticated taste. NVR Design Studio created a design concept that combines modern and classic elements, using a neutral palette with pops of color and texture. NVR Design Studio delivered a design that met the client’s expectations and enhanced their well-being. NVR Design Studio designed a terrace garden with a city view for a client in Gurugram. The terrace garden has a home gym, a bar space, and a planter area. The terrace garden is ideal for exercise, relaxation, and entertainment. NVR Design Studio created a terrace garden that suits the client’s needs and likes.

bottom of page