top of page

Multan Nagar Residence

Crafting spaces that embody your individuality, ensuring your home is a reflection of your personal taste

Journey

NVR Design Studio was tasked with renovating a 3BHK builder floor for Mr. Abhishek Mittal and his younger brother in New Multan Nagar. The highlight of the project was the striking massive TV wall that served as the focal point as soon as one entered the space. Embracing a modern and functional approach, the studio carefully curated contemporary furnishings, sleek finishes, and clever storage solutions to maximize the available space while exuding sophistication. The collaborative effort with Mr. Mittal ensured that the final design aligned perfectly with their vision and preferences, resulting in a stylish and inviting home that catered to the dynamic lifestyle of the two young brothers. The space now offered a perfect blend of aesthetics and functionality, providing a personalized and enjoyable living environment they could truly call their own.

bottom of page