top of page

Punjabkhor Residence

Curating customized interiors that express your personality, transforming your house into a true home.

Journey

NVR Design Studio took on an exciting interior design renovation project for Mr. Arun in Punjabkhor Haryana, which featured a massive double-height entrance. The unique aspect of the site being situated in Haryana allowed the studio to break free from the constraints of typical rectangular plots, providing an opportunity to craft a bungalow-style design. With the client's unwavering trust in their expertise, the studio had the creative freedom to create the perfect space for Mr. Arun's family, collaborating closely with them to ensure the final design aligned with their needs and preferences.
The standout feature of the project was the grand double-height entrance, setting the tone for the entire space. Embracing the bungalow concept, NVR Design Studio carefully planned the layout to optimize functionality and flow while infusing elements of modernity and sophistication. Throughout the renovation journey, the studio worked hand in hand with Mr. Arun's family, incorporating their valuable input and preferences into the design process. The result was a breathtaking home that not only met the family's requirements but also surpassed their expectations, offering a harmonious blend of aesthetics, functionality, and personalized charm that resonated with each family member.

bottom of page